zaterdag 23 juli 2011

3 Romantische Tips Voor Een Verlengd Weekend

Wanneer we al 1000 weekends samen doorgebracht hebben, voelen we soms nood aan een beetje verse inspiratie.


En de 3 romantische tips die je zo meteen ontdekt zullen ideeën die al in je zaten HEROPLEVEN en je de energie geven om deze leuke dingen ook daadwerkelijk te doen.


Dit artikel is niets anders dan een herinnering aan wat je altijd al wist, maar soms een beetje vergeten was.


1. Van zodra we tijd samen spenderen, zetten we een krachtig mechanisme in beweging. Tijd in bed, blijf in bed, lig, voel, streel, speel. In bed is de perfecte tijd om fysiek naar elkaar te verlangen, om samen te dromen en te kijken hoe zijn lippen bewegen als hij naast je ligt zachtjes te praten. 


Geen afleiding, geen stress, niets houdt ons tegen echt samen te zijn. De meeste vrouwen ervaren zo'n gelukzaligheid uit een half uurtje blijven liggen dat ze voor de hele dag vol energie, liefde en geweldige inspiratie rondhuppelen.


2. Memories! Wanneer we samen naar een plaats gaan met sentimentele waarde, dan herinneren we onszelf aan de liefde van 'weleer'. Door onze zintuigen te gebruiken volgen die gevoelens vanzelf en voor je weet, zit je als een verliefd koppeltje op een bankje aan het meer in het park. 


3. Liefde heeft geen prijs. Kaarsjes, knuffels, liefde en wat wijn brengen zo'n gezelligheid dat de meeste vrouwen een openheid ervaren waarin ze eindelijk vrijuit kunnen spreken. Plots zeggen ze wat ze al zolang willen zeggen, en beseffen dat ze zelf de oplossing in handen hebben. 


Alleen al het gesprek lucht ons op en net als een ballon doorprikt het elke spanning en negativiteit die al zolang tussen ons stond. Sfeer zorgt voor de ontspanning die nodig is om de diepe liefde te voelen die altijd al in ons zit.


Als mens willen we intellectueel uitgedaagd worden en hechten we niet altijd evenveel geloof aan gemakkelijke oplossingen. Toch is het mijn ervaring dat deze eenvoud de duidelijkheid schept van waaruit stappen duidelijk worden die ons naar permanente OVERVLOED leiden.


Elke keer je voelt meer liefde en waardering te willen, denk dan terug aan hoe je deze tips in jouw leven krijgt. Sta jezelf toe te ontdekken, te groeien en de vruchten te plukken.


Ik wens het je alvast vanuit het diepste van mijn hart toe,


xxx
Natasha





1 opmerking: